Sunday, 24 April 2011 19:39

Kesän kuumimmat festarit! Featured

Rate this item
(0 votes)

Aurinko lämmittää jo ihanasti täällä Unkarissa, joten on aika katsoa kesän festaritarjontaa. Tänä vuonna tähtinä loistavat mm. Amy Winehouse, Good Charlotte, My Chemical Romance ja Snoop Dogg.

VOLT-festivaali järjestetään Sopronissa 29.6.-2.7.2011. Esiintyjänimiä ovat mm. My Chemical Romance, Sum 41, The Ting Things, Monster Magned, Dub FX, Thirty Seconds to Mars, Moby, Paul Kalkbrenner ja House of Pain.

7.-10.7.2011 tapahtuu Zamárdissa, Balatonin rannalla. Balaton Sound festivaalin esiintyjälista on näyttävä: Snoop Dogg, OutKast front man Big Boi, Mika, DJ David Guetta sekä täällä vähemmän tunnetut DJ Sebastian Ingrosso, Hercules&Love Affair, Theo Keating ja Simian Mobile Disco.

Suurin ja kuuluisin festari on 10.-15.8.2011 järjestettävä Sziget. Brittiläinen musiikkilehti Songlines on nostanut Szigetin yhdeksi parhaimmista. Tänä vuonna tulonsa ovat vahvistaneet mm. viisinkertainen Grammy-voittaja Amy Winehouse, brittirokkibändit Kasabian ja the Maccabees sekä amerikkalainen Good Charlotte. Metallilavalla esiintyvät Deftones, Within Temptation ja Lostprophets. Kansainvälistä musiikkia edustavat skandinaavi indie-popparibändi Peter Bjorn and John, hip-hop laulaja Kid Cude, kolumbialainen tanssiyhtye Choc Quib Town, kanadalainen Socalled ja senegalilainen Cheikh Lo. Ja edellisten vuosien tapaan festari alkaa jo ennen aloituspäivää.

Lisätietoja kaikista yllämainituista www.sziget.hu

Viisipäiväinen Pannónia festari 9.-13.6.2011 keskittyy unkarilaiseen pop, rock metalli, elektroniseen ja kansanmusiikkiin. Se järjestetään Székesfehérvárin kaupungin lähistöllä Várpalotassa. Esiintymässä esim. Edda, Hobo, Belga ja Irie Maffia, sekä kansainvälisiä tähtiä kuten Twisted Sister. Lisätietoja www.pannoniafesztival.hu (unkariksi).

Kulttuuripääkaupunki Pécsissä järjestetään Rockmaraton 4.-11.7.2011. Lisätietoja www.rockmaraton.hu. Samantien jatkaa Tokajin lähelle Hegyalja festivaaliin (13.-17.7.), jossa myös suomalaisväriä: Amorphis ja Korpiklaani. Muita esiintyjiä mm. Mastodon, Slayer, Guano Apes, Ektomorf. Lisätietoja www.hegyaljafestival.hu.

Pienempiä tapahtumia ovat Szolnokissa 12.-17.7. järjestettävä EFOTT (www.efott.hu, sivut unkariksi) ja 20.-24.7.2011 Debrecenin Campus Festival 2011.

Lähde: Budapest Times 4.4.2011

Kuva: www.sziget.hu

Last modified on Tuesday, 22 May 2012 16:16

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset