Friday, 11 June 2010 10:37

Museoiden yö Unkarissa Featured

Rate this item
(0 votes)

Suositun perinteen mukaan myös Unkarissa juhlitaan museoiden yötä. Museoiden yönä museot ovat auki koko yön. Tänä vuonna museoiden yöhön osallistuu satoja eri museoita ympäri Unkaria. Tämä on erinomainen tilaisuus nähdä lempimuseosi yöaikaan.

Tänä vuonna 19. kesäkuuta järjestettävässä museoiden yössä on tarjolla tavallisten näyttelyiden lisäksi myös erillistä ohjelmaa. Kaikkiin museoihin on yön ajaksi tarjolla yhteislippu joka maksaa vain 1300Ft, usein pääsymaksu yksittäiseen museoon on saman verran tai enemmänkin!

Lisäksi museoiden yönä Budapestin kaupunki tarjoaa erityisiä yöbussilinjoja, jotka kuljettavat ihmisiä helposti museoiden välillä. Bussien vuoroväli on vain 5 minuuttia joten jalkojaan voi säästää kaupunkikävelyn sijaan museoiden tutkimiseen. Bussikuljetukset sisältyvät myös museoiden yön lipun hintaan.

Lisätietoja, mm. lista kaikista museoiden yöhön osallistuvista museoista ympäri Unkaria, sekä tarkat tiedot bussilinjoista osoitteesta: www.muzeumokejszakaja.hu (Englanniksi ja Unkariksi)

Last modified on Tuesday, 22 May 2012 16:14

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset