Sunday, 20 June 2010 12:05

Juhannus Pustalla Featured

Rate this item
(0 votes)

Perinteinen suomalainen juhannus on tulossa taas Pustalle. Juhannusviikonlopulla on luvassa savusauna maukkaiden savulohien ja muiden savulihojen kanssa, muuripohjalettuja, ja uusi savisauna! Suomesta saapuvat paljut ja uusi allaskin on kokeiltavana. Unkarin kesäyön pimeydessä juhannuskokko loistaa hienosti!

Päivällä voidaan pelata vaikka jalkapallogolfia, rantalentopalloa (kentämme sai uuden, pehmeän hiekkapinnan), mölkkyä ja muita ulkopelejä. Tilalla voi ratsastaa hevosilla, käydä vankkuriajelulla, lähteä sauvakävelylle tai pyöräilemään vilpoisiin akasiametsiin. Voi myös ottaa juhannuksen rennosti ja nauttia rauhasta, ruoasta ja hyvästä seurasta.

Varaukset voi tehdä info@akactanya.hu osoitteeseen tai suoraan www.akactanya.hu sivujen varauslomakkeen kautta, lisätietoja Katilta +36309648272. Hinta on  55 euroa/hlö/vrk sisältäen majoituksen ruokailuineen ja juomineen, savusaunan ja ohjelmat, alle 2 vuotiaat veloituksetta, 3-12 vuotiaat puolella hinnalla. Lisävuorokaudet 35 euroa/hlö ruokailuineen, ilman majoitusta ohjelma on 35 euroa/hlö, sisältäen savusaunan, päivän ruokailut, juomat ja muut ohjelmat. Telttamajoituskin on mahdollista!

 

Last modified on Monday, 21 May 2012 17:23

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset