Sunday, 07 March 2010 16:05

Risteilyt Tonavalla

Rate this item
(0 votes)

Budapestissä järjestetään monenlaisia risteilyitä, voit mieltymyksiesi mukaan valita vaikka päiväristeilyn tai yhdistää illallisristeilyn mustalaismusiikki / kansantanssiesitykseen. Vaihtoehtoja on useita, mutta taatusti jokainen niistä on kokemisen arvoinen. Tonava on häikäisevä joki joka herättää kaikissa tunteita ja tämän joen aistit ja koet parhaiten risteilyiden aikana.
 

risteily-p Päiväristeily. Kesto 1,5 tuntia, lähtö kello 14:00. Päiväristeily on mahdollista varata joko lounaan kanssa tai ilman lounasta, jolloin hintaan sisältyy pelkät juomat. Käy lukemassa ja katsomassa lisätietoja risteilystä. Erityisesti kannattaa huomioida risteilyn lähtöpaikka.
risteily-i

 
Illallisristeily. Kesto 1,5 tuntia. Lähtö joko kello 19:00 tai kello 22:00. Voit myös yhdistää illallisristeilyn kansantanssiesitykseen, urkukonserttiin tai sinfoniakonserttiin. Kello 22:00 lähtevä risteily on suunniteltu niin, että heti kun konsertti päättyy niin kävellään noin 5 minuuttia laivalle. Voit toki halutessasi lähteä kummalle tahansa iltaristeilylle osallistumatta konserttiin. 

VARAA tästä

Finnair Plus tarjoukset:

Kaikille Finnair Plus asiakkaille 10% alennusta, kun liput ostaa paikanpäältä. Finnair Plus tarjoukset eivät ole voimassa etukäteen varatuissa lipuissa.  Lippujen oston yhteydessä tulee esittää Finnair Plus kortti. Lippuja voi ostaa Budapestissä Tonavan palatsista (Duna Palota), Zrínyi u. 5, 1051 Budapest. Katso kartta.

 

 
 
Last modified on Saturday, 26 May 2012 12:54
More in this category: « Lounasristeily

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset