Sunday, 27 March 2011 16:50

Maaseutumajoitus

Rate this item
(0 votes)

Tiesithän, että yksi mielenkiintoinen tapa majoittua Unkarissa, on yöpyä maaseudulla. Non 40 kilometrin päässä Budapestistä sijaitsee suomalaisomistuksessa oleva matkailu-, ja ratsastustila Akác-Tanya. 

Tällä hetkellä meillä on vaihtoehtoina neljä eri tyyppistä majoitusta, mistä voit valita itsellesi sopivimman. Päärakennuksen huoneet sopivat niin porukoille kuin ryhmähenkisillekin. Hirsitalo tarjoaa rauhallisemman sijainnin mm. leirikoululaisille. Isotalo sopii suuremman ryhmän majoittamiseen, kuten myös pienimuotoisten työ- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen. Mökit tarjoavat omaa rauhaa mm. rentoutumaan tulleille pariskunnille ja perheille.
Karavaanareille on tarjolla kymmenkunta asuntoauto- tai asuntovaunupaikkaa.
Mikäli haluat yhdistää ratsastusloman kaupunkilomaan, tai muuten tarvitset majoitusta Budapestista, vuokraa kaupunkiasuntomme. Mukava huoneisto voittaa helposti persoonattoman hotellimajoituksen ja on myös ystävällisempi kukkarolle!
Tällä hetkellä Akác-Tanyasta löytyy neljä eri tyyppistä majoitusta, mistä voi jokainen valita itsellensä sopivimman vaihtoehdon. Päärakennuksen huoneet sopivat niin porukoille kuin ryhmähenkisillekin. Hirsitalo tarjoaa rauhallisemman sijainnin mm. leirikoululaisille. Isotalo sopii suuremman ryhmän majoittamiseen, kuten myös pienimuotoisten työ- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen. Mökit tarjoavat omaa rauhaa mm. rentoutumaan tulleille pariskunnille ja perheille. Myös karavaanareille on tarjolla kymmenkunta asuntoauto- tai asuntovaunupaikkaa.

Tutustu paremmin Akác-Tanyan tarjontaan heidän kotisivuillaan. 

 

Read 41057 times Last modified on Tuesday, 22 May 2012 15:33

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset